+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL VEGA Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 1490 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Jovana Chvojková (cs)

podróżujący w pojedynkę, 16.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • -poloha hotelu na kopci s výhledem -ticho v okolí, hned za hotelem je krásný les -útulný hotel rodinného typu -skvělé zázemí pro relaxaci venku i uvnitř včetně lázenských procedur -výborná kuchyně i s netradičními jídly -ochotný personál -kyvadlová doprava do Luhačovic a zpět, případně autobusem 200 m od hotelu ( částečně do kopce lesem ) - za kulturou se lze vypravit do Luhačovic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudcová

podróżujący w pojedynkę, 15.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Vlastně se mi líbilo všechno,ráda bych se vrátila.Nádherné prostředí,ochotný personál.Stojí za to se k vám podívat.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Danuše Hanzelkova

podróżujący w pojedynkę, 13.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byly jsme spokojené se vším ,obsluha příjemná ,všude čisto a útulno pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radovan Fron

para, 11.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • okolí wellness ochota personálu

  • trochu vyšší ceny, na úrovni **** při *** konfortu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Pavel Hampl

para, 8.6.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni, s ubytováním krásnou přírodou ochotou personálu strava kvalitní i se všemi procedurami wellness doporučujeme !!!

  • v restauraci špatně větráno moc velké horko!!! hlavně při jídle.pivo teplé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Gelnarová

para, 7.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radek Dunovský

grupa przyjaciół, 6.6.2018

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
78 %
  • - Hotel dobře umístěn -Možnost sportovního vyžití -Dobré jídlo -Ochotný a slušný personál

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Celková spokojenost

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

František Valenta

grupa przyjaciół, 5.6.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním,s krásnou přírodou i se všemi procedůrami welnes Rovněž strava byla kvalitníDěkujeme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Mazalová

para, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mojmír Strnad

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
98 %
  • pěkný hotel, krásné okolí,pohoda. Těšíme se, až bude dokončen venkovní bazén

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

JOSEF REZNICEK

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ochota personalu cistota nadherne okoli klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdena Štěpánková

podróżujący w pojedynkę, 30.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se mi naprosto vše.Doporučuji každé věkové kategorii ,protože si zde všichni najdou to co je baví.Je zde krásná příroda a zároveň vybavení pro jakékoliv sportovní vyžití.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sittová Josefa

podróżujący w pojedynkę, 23.5.2018

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Alena Mlynářová

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zedková

grupa przyjaciół, 21.5.2018

Olomoucký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 21.5.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Pobyt se nám líbil hlavně kvůli poloze hotelu cca 3km od Luhačovic v přírodě-blízko přehrada se sportovní stezkou.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Martina Zapletalová

dorośli, 21.5.2018

Zlínský kraj

  • Cena ogólna
42 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
3

MILADA BIRDÁŠOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 18.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
58 %
  • Nová vířivka.A velmi dobrá spolupráce s domluvou na recepci s odvozem.Také je dobré,že jezdíte čtyřikrát.Ty tři hodiny stačí a kdo tam chce být déle tak jede později.

  • studená voda v bazénu už je čtyři roky a letos tam dokonce plavala nečistota. Vodní vysavač tam nebyl vidět jindy ležel vedle bazénu.Tak si aspoň hosté mohli myslet,že se to ráno čistí. Když se jde na masáž objednat a paní zrovna masíruje tak se neví kdy přijde,mohla by dát cedulku na pult přijdu v tolik hodin. Když se přijde na snídani v 9.30 tak už tam je toho velmi málo .Je pravda,že v 7.40 je tam toho dost ale v malích dávkách.Kdo zaváhá nemá.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4
HOTEL VEGA replied to this review.
Děkujeme za recenzi paní Birdášová.
Máte bohužel pravdu, že voda v bazénu byla v době vašeho pobytu studená /viz.omluva a upozornění u vstupu do wellness centra/ z důvodu závady na topné soustavě. Za to se omlouváme. Také máte pravdu, že dříve ne každému teplota bazénu vyhovovala, jelikož náš bazén byl dle plavecký, tudíž dle předpisů měl teplotu 27.-28. stupňů.Od letošního roku nám hygiena schválila provoz bazénu jako zážitkový, tudíž je teplota na 30 stupních, což jste bohužel nemohla vyzkoušet právě z výše uvedené závady. Na nečistoty se intenzivně zaměříme, ale robotický vysavač se stále používá, jen je lépe uklizen, aby nerušil prostředí :-)
Věřím, že příště bude již vše v pořádku.
Přeji krásný den - Tomáš Voráček ředitel hotelu Vega.