+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL VEGA Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

von 1490 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    88%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jovana Chvojková (cs)

Einzelreisender, 16.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • -poloha hotelu na kopci s výhledem -ticho v okolí, hned za hotelem je krásný les -útulný hotel rodinného typu -skvělé zázemí pro relaxaci venku i uvnitř včetně lázenských procedur -výborná kuchyně i s netradičními jídly -ochotný personál -kyvadlová doprava do Luhačovic a zpět, případně autobusem 200 m od hotelu ( částečně do kopce lesem ) - za kulturou se lze vypravit do Luhačovic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudcová

Einzelreisender, 15.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vlastně se mi líbilo všechno,ráda bych se vrátila.Nádherné prostředí,ochotný personál.Stojí za to se k vám podívat.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Danuše Hanzelkova

Einzelreisender, 13.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byly jsme spokojené se vším ,obsluha příjemná ,všude čisto a útulno pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radovan Fron

Älteres Paar, 11.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • okolí wellness ochota personálu

  • trochu vyšší ceny, na úrovni **** při *** konfortu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Pavel Hampl

Älteres Paar, 8.6.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni, s ubytováním krásnou přírodou ochotou personálu strava kvalitní i se všemi procedurami wellness doporučujeme !!!

  • v restauraci špatně větráno moc velké horko!!! hlavně při jídle.pivo teplé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Gelnarová

Älteres Paar, 7.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radek Dunovský

Gruppe von Freunden, 6.6.2018

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
78 %
  • - Hotel dobře umístěn -Možnost sportovního vyžití -Dobré jídlo -Ochotný a slušný personál

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

Einzelreisender, 6.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Celková spokojenost

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

František Valenta

Gruppe von Freunden, 5.6.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním,s krásnou přírodou i se všemi procedůrami welnes Rovněž strava byla kvalitníDěkujeme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Mazalová

Älteres Paar, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mojmír Strnad

Einzelreisender, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • pěkný hotel, krásné okolí,pohoda. Těšíme se, až bude dokončen venkovní bazén

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

JOSEF REZNICEK

Einzelreisender, 4.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ochota personalu cistota nadherne okoli klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdena Štěpánková

Einzelreisender, 30.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se mi naprosto vše.Doporučuji každé věkové kategorii ,protože si zde všichni najdou to co je baví.Je zde krásná příroda a zároveň vybavení pro jakékoliv sportovní vyžití.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sittová Josefa

Einzelreisender, 23.5.2018

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 21.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Alena Mlynářová

Einzelreisender, 21.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zedková

Gruppe von Freunden, 21.5.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 21.5.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pobyt se nám líbil hlavně kvůli poloze hotelu cca 3km od Luhačovic v přírodě-blízko přehrada se sportovní stezkou.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Martina Zapletalová

Junges Paar, 21.5.2018

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
42 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
3

MILADA BIRDÁŠOVÁ

Einzelreisender, 18.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
58 %
  • Nová vířivka.A velmi dobrá spolupráce s domluvou na recepci s odvozem.Také je dobré,že jezdíte čtyřikrát.Ty tři hodiny stačí a kdo tam chce být déle tak jede později.

  • studená voda v bazénu už je čtyři roky a letos tam dokonce plavala nečistota. Vodní vysavač tam nebyl vidět jindy ležel vedle bazénu.Tak si aspoň hosté mohli myslet,že se to ráno čistí. Když se jde na masáž objednat a paní zrovna masíruje tak se neví kdy přijde,mohla by dát cedulku na pult přijdu v tolik hodin. Když se přijde na snídani v 9.30 tak už tam je toho velmi málo .Je pravda,že v 7.40 je tam toho dost ale v malích dávkách.Kdo zaváhá nemá.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4
HOTEL VEGA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Děkujeme za recenzi paní Birdášová.
Máte bohužel pravdu, že voda v bazénu byla v době vašeho pobytu studená /viz.omluva a upozornění u vstupu do wellness centra/ z důvodu závady na topné soustavě. Za to se omlouváme. Také máte pravdu, že dříve ne každému teplota bazénu vyhovovala, jelikož náš bazén byl dle plavecký, tudíž dle předpisů měl teplotu 27.-28. stupňů.Od letošního roku nám hygiena schválila provoz bazénu jako zážitkový, tudíž je teplota na 30 stupních, což jste bohužel nemohla vyzkoušet právě z výše uvedené závady. Na nečistoty se intenzivně zaměříme, ale robotický vysavač se stále používá, jen je lépe uklizen, aby nerušil prostředí :-)
Věřím, že příště bude již vše v pořádku.
Přeji krásný den - Tomáš Voráček ředitel hotelu Vega.