+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL VEGA Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 1510 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jitka Křováková

одинокий путешественник, 9.8.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Škrabánek

одинокий путешественник, 8.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • líbilo se vše, bez výhrad

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Danuše Brzobohatá

одинокий путешественник, 5.8.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 4.8.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
78 %
  • Výhodné hlavně pro hosty s menšími dětmi. Dobré vyžití právě pro děti, bazén u hotelu a dětský koutek vč. terasy = výborné.

  • Náš pobyt s názvem Rodinná dovolená - pro rodiny s dětmi : strava byla výborná, ale mělo by být v jídelníčku pro polopenzi označeno, které jídlo je ostřejší, aby je hosté neobjednávali dětem. Dítě 3,5 roku nedokázalo po dva večery sníst večeři, protože jídlo bylo více pikantní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Simona Řádková

Другая группа, 3.8.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
98 %
  • Venkovní bazén Krásné okolí Příjemný personál Snídaně a večeře Vybavení hotelu Wellness

  • Oběd, který jsme si objednaly v místní restauraci Hydromasáž dolních končetin

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Koudelová

Пожилые пары, 2.8.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jaromír Syrový

Пожилые пары, 26.7.2018

Vysočina kraj

  • Overall rating
74 %
  • Líbila se nám lokalita , dostupnost do lázeňského města a celkový dojem z pobytu byl hezký.

  • Chyběla nám pestrost v snídaní, i když to může být náš subjektivní názor

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jitka Nová

одинокий путешественник, 26.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Výhled do krajiny Klimatizace na pokoji Zvlášť WC a koupelna Vše v areálu hotel Příjemný personál Welnes Bazény

  • Mohlo by být více výřivek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlastimil Kolařík

Пожилые пары, 25.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Opravdu všechno.

  • Není co vytknout.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Snježana Pjentaková

Группы друзей, 23.7.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Konečný

одинокий путешественник, 14.7.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Iveta Chaloupková

Пожилые пары, 13.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Sekaninová

одинокий путешественник, 12.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné prostředí i personál Krásná vyhlídka Masáž

  • Teplá a nepříjemně páchnoucí voda ve vnitřním bazénu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Štěpánková

Пожилые пары, 11.7.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se mi uplně všechno

  • Snad pro chlapy- by mohla být kvalita jídla lepší- ovšem mimo snídani- ta byla rozmanitá i znamenitá Myslím,že to byl názor více chlapů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Pavková

одинокий путешественник, 2.7.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
84 %
  • Všechno bylo perfektní až na objednané masáže. Měla být 30ti minutová a trvala jen 17 minut.

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva Šebestová

Группы друзей, 29.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
98 %
  • Celý pobyt komplet byl úžasný. Využili jsme i wellness a bylo to super. Okolí je nádherné a velmi blízko přehrada, blíže než z Luhačovic. Jídlo skvělé.

  • Jediné co bylo horší je příjezdová cesta, je velmi úzká, a trochu upravit horní parkoviště. Jinak se nedá nic vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Roman Vaněk

одинокий путешественник, 28.6.2018

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Co se mi líbilo? Stručně řečeno vše - klid, pohoda, žádný stres. Nádherné okolí, možnost sportovního vyžití.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 25.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
94 %
  • Výborná kuchyně a obsluha.

  • Paní masérka mě spíš záda zrasovala, než aby mi pomohla. A doporučila bych ji, aby nenadávala na některá povolání, když neví, kdo ji leží na lehátku :o)))).

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Novotná

Пожилые пары, 24.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • hotel leží na překrásném, klidném místě preferujeme pohodu a klid doporučuji každnému, je zde všetranné využití, jak pro mladé tak pro starší

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alexandr Andreev

одинокий путешественник, 23.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10