+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL VEGA Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 1490 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jovana Chvojková (cs)

одинокий путешественник, 16.6.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • -poloha hotelu na kopci s výhledem -ticho v okolí, hned za hotelem je krásný les -útulný hotel rodinného typu -skvělé zázemí pro relaxaci venku i uvnitř včetně lázenských procedur -výborná kuchyně i s netradičními jídly -ochotný personál -kyvadlová doprava do Luhačovic a zpět, případně autobusem 200 m od hotelu ( částečně do kopce lesem ) - za kulturou se lze vypravit do Luhačovic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudcová

одинокий путешественник, 15.6.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vlastně se mi líbilo všechno,ráda bych se vrátila.Nádherné prostředí,ochotný personál.Stojí za to se k vám podívat.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Danuše Hanzelkova

одинокий путешественник, 13.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byly jsme spokojené se vším ,obsluha příjemná ,všude čisto a útulno pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radovan Fron

Пожилые пары, 11.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
94 %
  • okolí wellness ochota personálu

  • trochu vyšší ceny, na úrovni **** při *** konfortu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Pavel Hampl

Пожилые пары, 8.6.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni, s ubytováním krásnou přírodou ochotou personálu strava kvalitní i se všemi procedurami wellness doporučujeme !!!

  • v restauraci špatně větráno moc velké horko!!! hlavně při jídle.pivo teplé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Gelnarová

Пожилые пары, 7.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radek Dunovský

Группы друзей, 6.6.2018

Jihočeský kraj

  • Overall rating
78 %
  • - Hotel dobře umístěn -Možnost sportovního vyžití -Dobré jídlo -Ochotný a slušný personál

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 6.6.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Celková spokojenost

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

František Valenta

Группы друзей, 5.6.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
90 %
  • Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním,s krásnou přírodou i se všemi procedůrami welnes Rovněž strava byla kvalitníDěkujeme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Mazalová

Пожилые пары, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mojmír Strnad

одинокий путешественник, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
98 %
  • pěkný hotel, krásné okolí,pohoda. Těšíme se, až bude dokončen venkovní bazén

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

JOSEF REZNICEK

одинокий путешественник, 4.6.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Ochota personalu cistota nadherne okoli klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdena Štěpánková

одинокий путешественник, 30.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se mi naprosto vše.Doporučuji každé věkové kategorii ,protože si zde všichni najdou to co je baví.Je zde krásná příroda a zároveň vybavení pro jakékoliv sportovní vyžití.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sittová Josefa

одинокий путешественник, 23.5.2018

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Alena Mlynářová

одинокий путешественник, 21.5.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zedková

Группы друзей, 21.5.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 21.5.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Pobyt se nám líbil hlavně kvůli poloze hotelu cca 3km od Luhačovic v přírodě-blízko přehrada se sportovní stezkou.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Martina Zapletalová

Молодая пара, 21.5.2018

Zlínský kraj

  • Overall rating
42 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
3

MILADA BIRDÁŠOVÁ

одинокий путешественник, 18.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
58 %
  • Nová vířivka.A velmi dobrá spolupráce s domluvou na recepci s odvozem.Také je dobré,že jezdíte čtyřikrát.Ty tři hodiny stačí a kdo tam chce být déle tak jede později.

  • studená voda v bazénu už je čtyři roky a letos tam dokonce plavala nečistota. Vodní vysavač tam nebyl vidět jindy ležel vedle bazénu.Tak si aspoň hosté mohli myslet,že se to ráno čistí. Když se jde na masáž objednat a paní zrovna masíruje tak se neví kdy přijde,mohla by dát cedulku na pult přijdu v tolik hodin. Když se přijde na snídani v 9.30 tak už tam je toho velmi málo .Je pravda,že v 7.40 je tam toho dost ale v malích dávkách.Kdo zaváhá nemá.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4
HOTEL VEGA replied to this review.
Děkujeme za recenzi paní Birdášová.
Máte bohužel pravdu, že voda v bazénu byla v době vašeho pobytu studená /viz.omluva a upozornění u vstupu do wellness centra/ z důvodu závady na topné soustavě. Za to se omlouváme. Také máte pravdu, že dříve ne každému teplota bazénu vyhovovala, jelikož náš bazén byl dle plavecký, tudíž dle předpisů měl teplotu 27.-28. stupňů.Od letošního roku nám hygiena schválila provoz bazénu jako zážitkový, tudíž je teplota na 30 stupních, což jste bohužel nemohla vyzkoušet právě z výše uvedené závady. Na nečistoty se intenzivně zaměříme, ale robotický vysavač se stále používá, jen je lépe uklizen, aby nerušil prostředí :-)
Věřím, že příště bude již vše v pořádku.
Přeji krásný den - Tomáš Voráček ředitel hotelu Vega.