+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL VEGA Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 1490 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jovana Chvojková (cs)

jednotlivec, 16.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • -poloha hotelu na kopci s výhledem -ticho v okolí, hned za hotelem je krásný les -útulný hotel rodinného typu -skvělé zázemí pro relaxaci venku i uvnitř včetně lázenských procedur -výborná kuchyně i s netradičními jídly -ochotný personál -kyvadlová doprava do Luhačovic a zpět, případně autobusem 200 m od hotelu ( částečně do kopce lesem ) - za kulturou se lze vypravit do Luhačovic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Hudcová

jednotlivec, 15.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vlastně se mi líbilo všechno,ráda bych se vrátila.Nádherné prostředí,ochotný personál.Stojí za to se k vám podívat.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Danuše Hanzelkova

jednotlivec, 13.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byly jsme spokojené se vším ,obsluha příjemná ,všude čisto a útulno pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radovan Fron

dospělý pár, 11.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
94 %
  • okolí wellness ochota personálu

  • trochu vyšší ceny, na úrovni **** při *** konfortu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Pavel Hampl

dospělý pár, 8.6.2018

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni, s ubytováním krásnou přírodou ochotou personálu strava kvalitní i se všemi procedurami wellness doporučujeme !!!

  • v restauraci špatně větráno moc velké horko!!! hlavně při jídle.pivo teplé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Gelnarová

dospělý pár, 7.6.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radek Dunovský

skupina přátel, 6.6.2018

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
78 %
  • - Hotel dobře umístěn -Možnost sportovního vyžití -Dobré jídlo -Ochotný a slušný personál

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 6.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Celková spokojenost

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

František Valenta

skupina přátel, 5.6.2018

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Byli jsme velmi spokojeni s ubytováním,s krásnou přírodou i se všemi procedůrami welnes Rovněž strava byla kvalitníDěkujeme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Eva Mazalová

dospělý pár, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mojmír Strnad

jednotlivec, 4.6.2018

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • pěkný hotel, krásné okolí,pohoda. Těšíme se, až bude dokončen venkovní bazén

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

JOSEF REZNICEK

jednotlivec, 4.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ochota personalu cistota nadherne okoli klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdena Štěpánková

jednotlivec, 30.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se mi naprosto vše.Doporučuji každé věkové kategorii ,protože si zde všichni najdou to co je baví.Je zde krásná příroda a zároveň vybavení pro jakékoliv sportovní vyžití.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Sittová Josefa

jednotlivec, 23.5.2018

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Alena Mlynářová

jednotlivec, 21.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Zedková

skupina přátel, 21.5.2018

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 21.5.2018

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Pobyt se nám líbil hlavně kvůli poloze hotelu cca 3km od Luhačovic v přírodě-blízko přehrada se sportovní stezkou.

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Martina Zapletalová

mladý pár, 21.5.2018

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
42 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
3

MILADA BIRDÁŠOVÁ

jednotlivec, 18.5.2018

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Nová vířivka.A velmi dobrá spolupráce s domluvou na recepci s odvozem.Také je dobré,že jezdíte čtyřikrát.Ty tři hodiny stačí a kdo tam chce být déle tak jede později.

  • studená voda v bazénu už je čtyři roky a letos tam dokonce plavala nečistota. Vodní vysavač tam nebyl vidět jindy ležel vedle bazénu.Tak si aspoň hosté mohli myslet,že se to ráno čistí. Když se jde na masáž objednat a paní zrovna masíruje tak se neví kdy přijde,mohla by dát cedulku na pult přijdu v tolik hodin. Když se přijde na snídani v 9.30 tak už tam je toho velmi málo .Je pravda,že v 7.40 je tam toho dost ale v malích dávkách.Kdo zaváhá nemá.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4
HOTEL VEGA odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za recenzi paní Birdášová.
Máte bohužel pravdu, že voda v bazénu byla v době vašeho pobytu studená /viz.omluva a upozornění u vstupu do wellness centra/ z důvodu závady na topné soustavě. Za to se omlouváme. Také máte pravdu, že dříve ne každému teplota bazénu vyhovovala, jelikož náš bazén byl dle plavecký, tudíž dle předpisů měl teplotu 27.-28. stupňů.Od letošního roku nám hygiena schválila provoz bazénu jako zážitkový, tudíž je teplota na 30 stupních, což jste bohužel nemohla vyzkoušet právě z výše uvedené závady. Na nečistoty se intenzivně zaměříme, ale robotický vysavač se stále používá, jen je lépe uklizen, aby nerušil prostředí :-)
Věřím, že příště bude již vše v pořádku.
Přeji krásný den - Tomáš Voráček ředitel hotelu Vega.